Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Büyük Bir Garip Aşk Son Bölüm İzle Fragmanı-Oğuzlar Ajans Günlüğü 31 Aralık Perşembe - Ekranlara gelen Kanal 7'nin en beğenilen dizisi Bir Garip Aşk 36.bölümünde neler oldu? Yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelen Bir Garip Aşk 36.bölüm özeti haberimde...

Arnav, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığını herkesle paylaşır. Raizada ailesi büyük bir şaşkınlık içerisindedir. Ancak Anjali diğerlerinden farklı düşünmektedir ve Arnav’ın Lavanya’dan ayrılma kararı almasını desteklediğini söyler.


Lavanya, Arnav ile arasında yaşadıklarını Khushi ile paylaşır ve Payal ile Arnav nişanlanana kadar bu sırrı gizli tutmasını ister. Bir Garip Aşk 31 Aralık 2015 Ancak Arnav daha önce davranır ve Lavanya’yadan ayrılmak istediğini açıklar.



Khushi bu durum karşısında Lavanya’nın kalbini kırdığı için Arnav’a bağırır. Daha sonra evi terk etmek üzere olan Lavanya’nın önüne geçerek onu bu kararından vazgeçirmek ister. Nani, Lavanya’dan ayrılma kararı aldığı için Arnav’a kızgındır ve ona bu kararı vermesinin arkasında hangi sebeplerin olduğunu açıklamasını ister.

http://www.yenibolumizleson.com/bir-garip-ask-31-aralik-2015/

Tag(s) : #bir garip aşk, #bir garip aşk izle, #bir garip aşk 31 aralık 2015, #bir garip aşk 31 aralık
Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :